Home Financials

Diensten

Als erkend hypotheekadviseur van Home Financials kunnen wij u naast het advies- en bemiddeling in het hypotheektraject ook helpen met andere diensten.

Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd met makelaars, taxateurs en bouwkundige inspecteurs welk wij u van harte kunnen aanbevelen. Mocht u tijdens de het zoeken of het financieren van de woning één van deze diensten nodig hebben kunnen wij u hierin verder helpen.

Aankoopmakelaar

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet úw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen beschermt. U kunt rekenen op ervaring en deskundigheid. Een aankoopmakelaar zal u hierdoor behoeden voor bepaalde misstappen bij het kopen van uw huis.

Taxateur

Met een taxatie kan je beoordelen of de vraagprijs van een woning realistisch is of je wilt je bestaande hypotheek aanpassen ( verbouwing of verlaging van je huidige hypotheekrente).  Je hebt een taxatie nodig om de hypotheek rond te krijgen. De hoogte van de hypotheek is namelijk niet alleen afhankelijk van je inkomen, maar ook van de waarde van je woning. Je mag maximaal 100% van de marktwaarde van je woning financieren met een hypotheek.

Elke geldverstrekker kan eigen eisen stellen aan de taxatie. Vraag, voordat je een taxateur inschakelt, aan je hypotheekverstrekker waar de taxatie aan moet voldoen. Zo weet je zeker dat de hypotheekbank jouw taxatierapport accepteert.

Bouwkundige inspectie

Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Door deze keuring krijg je op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. De kosten worden uitgesplitst in directe kosten, kosten op termijn en woningverbetering. Na de Bouwtechnische keuring stelt de bouwkundige een uitgebreid rapport op met daarin zijn bevindingen, de gevonden gebreken en de herstelkosten.Zo voorkom je verrassingen en weet je wat je koopt.

Wij kunnen u helpen om de bovenstaande extra diensten aan te bevelen als u er zelf niet uitkomt. Zo zorgen wij samen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en wij alle diensten voor u kunnen aanbevelen of regelen.

Home-Financials-September-2019-29

Advies voor jouw persoonlijke situatie!

Wil je een persoonlijk advies?
De adviseur van Home Financials geeft je graag antwoord op al jouw vragen en adviseert over een hypotheek die bij je past.