Home Financials

Wie zit er achter Home Financials?

Aangenaam! Ik ben Sema Sarikas, geboren en getogen in Rotterdam. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb ik ervaring opgedaan bij zowel het onafhankelijke intermediair als bij grootbanken.

Als snel kwam ik erachter dat mijn passie lag in het adviseren en het helpen van mijn cliënten bij de financiering van de grootste aankoop in hun leven.  Het kopen van een woning! Maar ook om, nadat de hypotheek en de verzekeringen geregeld zijn, contact te blijven houden en te werken aan een lange termijn relatie.

Het geeft mij energie wanneer ik gedurende het gehele traject begeleiding en advies geef waar mijn klant met plezier en vertrouwen op terugkijkt. Ik maak de materie graag begrijpelijk en het proces zo fijn mogelijk. Zo’n traject is vaak erg spannend. Een betrokken financieel coach met ervaring en verstand van zaken is dan wel zo fijn. Integriteit en deskundigheid zijn voor mij als hypotheekadviseur heel belangrijk. Ik blijf  te allen tijde neutraal en ik zal daarom altijd een eerlijke advies geven.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn familie, vrienden en het allerbelangrijkste genieten van het leven!