Wat vinden klanten van ons? 

Man Xu
Man Xu
Read More
Very recommend. Sema is professional, patient and responsible. She has provided me with a good service. I was on vacation during the entire house and mortgage process. But she helped me a lot. I am satisfied with the results. The mortgage was accepted within a week.
Tugba Demir
Tugba Demir
Read More
Kort geleden had ik hypotheek advies nodig. ik ben na een zoektocht bij Home Financials terecht gekomen. Ik had veel vragen en deze werden met veel geduld en vooral vriendelijk beantwoord. Erg tevreden met Home Financials. Een aanrader!
Musa Arican
Musa Arican
Read More
Sema neemt ruim de tijd en legt alles een voor een uit. Je kan haar altijd bellen of mailen, zij is heel behulpzaam. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en heeft het gehele traject met success afgerond. Wij hebben financiering gekregen voor onze beleggingspand. Ik raad haar iedereen aan!
M. Vos
M. Vos
Read More
Het was heel fijn werken met Sema. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik bij haar terecht wilde voor mijn hypotheek, vooral omdat ik al eerder gesprekken had gehad met andere hypotheekadviseurs waar ik niet per se overtuigd was. Omdat ik een starter ben op de huizenmarkt vond ik het belangrijk goed geinformeerd te worden over het gehele proces. Sema is heel duidelijk in haar verhaal, transparant, legt precies uit wat mogelijk is en wat daarvoor nodig is. Ze heeft veel geduld en neemt goed de tijd om je vragen te beantwoorden. Ze let goed op details in documenten en heeft zelfs een paar foutjes gevonden die mij hadden anders hadden benadeeld. Ik had specifieke wensen voor mijn hypotheek waar ze rekening mee hield. De hypotheek was uiteindelijk ruim voor de deadline geregeld. Ik ben zeer tevreden met Sema en ik raad haar iedereen aan!
Sarah Shawky
Sarah Shawky
Read More
Vanaf het moment dat ik een huis wilde kopen heeft Sema mij meegenomen in het hele proces. Stap voor stap heeft ze mij concreet en duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat belangrijk is. Er wordt naar de persoonlijke voorkeuren geluisterd. Het fijne is dat de zaken vlot worden opgepakt en dat Sema korte lijntjes heeft met contactpersonen die in het proces erbij horen. Ze is altijd bereikbaar en helpt/denkt graag mee. Sema, bedankt!
Y M
Y M
Read More
Sema is very responsible and knowledgeable. She is flexible with making appointments, very helpful and patience to explain me the whole mortgage process. I have a very smooth and satisfied experience from Home financials. Highly recommended!!
Previous
Next
Wit-erkendhypotheekadviseur

Erkend Financieel Adviseur

S. Sarikas is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt u extra zekerheid.

  • Specialist in de woningfinanciering
  • Kijkt verder dan uw hypotheek
  • Bewezen deskundig
  • Altijd up-to-date
  • Integer en persoonlijk
  • Creëert overzicht en inzicht
  • Houd zich aan de beroepscode
  • +31 (0) 6 21 22 73 73
  • info@homefinancials.nl
  • Schiekade 1A, 3033 BA Rotterdam

KvK:  73604275
AFM: 12046213

Openingstijden:

Ma.  9:00 – 20:00
Di
.  9:00 – 20:00
Woe.  9:00 – 20:00
Do.  9:00 – 20:00
Vr.  9:00 – 20:00
Za.  10:00 – 15:00 

Copyright © 2019 – Home Financials – Webdesign door Fodefi