KLANTERVARINGEN

Reviews van Home Financials

Reviews

Door onze expertise en ervaring boeken wij de beste resultaten die te maken krijgt met hypotheekadvies, daarom krijgt Home Financials een 9 van haar klanten.

9/10

4.5/5

Gozde Yilmaz

De adviseur is een zeer flexibele- en toegankelijke financieel adviseur, die erg resultaatgericht is. Hierbij heeft ze volledige controle over de kwaliteit en doet ze er alles aan om alles snel voor je te regelen. Zo heb ik letterlijk binnen 2 dagen akkoord gekregen van de bank voor onze hypotheek. Tegenwoordig is het lastig om met twee werkende (full-time baan) tijd vrij te maken. Hierdoor belde ik haar vaak voor 8.00 uur en na 18.00 uur. Ze stond ons letterlijk 24/7 te woord. Als voor jou, naast goed hypotheek/financieel advies, flexibiliteit, snelheid en toegankelijkheid belangrijk is, dan ben je bij deze adviseur aan het juiste adres.

5/5

Olaf van Wijk

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen. Wij hadden veel vragen en geen vraag was teveel. De adviseur was zeer geduldig en heeft op al onze vragen passend advies gegeven. Ze was goed te bereiken en reageerde erg snel! Naast de professionaliteit van de adviseur is ze persoonlijk betrokken en ontzorgt je volledig. Wij hadden een goed gevoel en hebben alles uit handen gegeven.

 

 

5/5

I. Ates

Excellent service from state to finish. The service we received was excellent.
Any question we had was answered and explained to us properly in a professional way. She was so flexible and accessible at anytime. She was also well organized and never missed any details even the most smallest ones. Almost the only thing we did was signing the contracts 🙂 Our application was approved very quickly and it was the easiest part of the whole process. As an expat, it was also quite efficient to work. She can speak fluently English and very good at explaining the details of the contract. I would strongly recommend her services for anyone who is looking for an excellent mortgage advise.

5/5

Man Xu

Very recommend. Sema is professional, patient and responsible. She has provided me with a good service. I was on vacation during the entire house and mortgage process. But she helped me a lot. I am satisfied with the results. The mortgage was accepted within a week.

5/5

Tugba Demir

Kort geleden had ik hypotheek advies nodig. ik ben na een zoektocht bij Home Financials terecht gekomen. Ik had veel vragen en deze werden met veel geduld en vooral vriendelijk beantwoord. Erg tevreden met Home Financials. Een aanrader!

5/5

Musa Arican

Sema neemt ruim de tijd en legt alles een voor een uit. Je kan haar altijd bellen of mailen, zij is heel behulpzaam. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en heeft het gehele traject met success afgerond. Wij hebben financiering gekregen voor onze beleggingspand. Ik raad haar iedereen aan!

5/5

Mandy Policzkiewicz

Toen ik bedacht een huis te gaan kopen had ik geen enkele kennis over hypotheken en wat er allemaal bij komt kijken. Tot ik de adviseur tegenkwam. Ze kan je alle informatie in Jip en Janneke taal uitleggen, waardoor je precies weet wat je te wachten staat. Verder is ze heel betrokken en persoonlijk, waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Alles wordt uit handen genomen. Het enige wat jij hoeft te doen is een krabbeltje zetten onderaan de pagina en dan heb je zomaar de sleutels van jouw woning in handen. Verder zit ze overal bovenop. Regelt dingen heel snel. Mijn hypotheekaanvraag was binnen 4 werkdagen helemaal afgerond. Echt ongelooflijk! Daarom is de adviseur van Home Financials zeker een aanrader. Het eerste adviesgesprek is vrijblijvend. Echt zeker de moeite waard!!
 
5/5

M. Vos

Het was heel fijn werken met Sema. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik bij haar terecht wilde voor mijn hypotheek, vooral omdat ik al eerder gesprekken had gehad met andere hypotheekadviseurs waar ik niet per se overtuigd was. Omdat ik een starter ben op de huizenmarkt vond ik het belangrijk goed geinformeerd te worden over het gehele proces. Sema is heel duidelijk in haar verhaal, transparant, legt precies uit wat mogelijk is en wat daarvoor nodig is. Ze heeft veel geduld en neemt goed de tijd om je vragen te beantwoorden. Ze let goed op details in documenten en heeft zelfs een paar foutjes gevonden die mij hadden anders hadden benadeeld. Ik had specifieke wensen voor mijn hypotheek waar ze rekening mee hield. De hypotheek was uiteindelijk ruim voor de deadline geregeld. Ik ben zeer tevreden met Sema en ik raad haar iedereen aan!

5/5

Wouter

In mijn zoektocht naar een ervaren hypotheekadviseur werd ik door een kennis verwezen naar Home Financials. Ik had al meerdere adviseurs gesproken maar geen enkel gaf me een vertrouwelijk gevoel. Na een telefonisch onderhoud toch een afspraak gemaakt met en het was een zeer verhelderend gesprek. Ik kon snel terecht en ze had op al mijn vragen een antwoord. Ze heeft me stap voor stap meegenomen in het gehele hypotheekproces en is meedenkend in details. Achteraf heeft ze me nog gecontacteerd met de vraag of alles duidelijk was. Wat een service! Daarom raad ik haar van harte aan. Ze is betrokken, persoonlijk, vertrouwelijk en deskundig. Ze reageert snel.
 
5/5

Yonca Celik

Wij werden door de adviseur niet aan ons lot overgelaten. Zij ondersteunde ons op verschillende gebieden, waardoor het proces gemakkelijk verliep. Ook konden wij met al onze vragen terecht bij haar. Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeer ik zeker.
 
4.5/5

Kerim Avci

Door je juiste advies en hulp zijn wij een stap verder gekomen en hebben we uitstekende hypotheek kunnen afsluiten. De adviseur is een initiatief nemer en helpt je heel graag met de kleinste vragen een goede aanrader zeker weten.
 
5/5

Melisa

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht en heb meerdere gesprekken gehad bij verschillende adviseurs. Home Financials heeft ons goed geholpen en vanaf het eerste moment verteld wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. De hypotheek was binnen 2 dagen akkoord, dit is sneller dan we hadden kunnen verwachten.
 
5/5

Dirk Jonker

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij de hypotheek voor ons nieuwbouwhuis. Voor het eerste gesprek had ze al veel informatie verzameld over onze situatie en tijdens onze afspraken heeft ze alles zeer goed uitgelegd. We werken allebei fulltime maar de adviseur was erg flexibel met de afspraken waardoor we ook ‘s avonds of op zaterdag langs konden komen. Ze was geduldig en behulpzaam bij onze vele vragen en verzoeken om andere berekeningen te maken en ze heeft uitgebreid alle contracten gelezen en daardoor nog wat extra kosten bespaard. Ook tijdens de aanvraag zelf was ze zeer betrokken, en we hebben uiteindelijk in korte tijd een offerte kunnen tekenen. Al met al hadden we een zeer goed gevoel bij de persoonlijke betrokkenheid en vlotte communicatie van de adviseur, een verschil als dag en nacht vergeleken met de adviseur die we hadden voor het eerste huis. We bevelen de adviseur dan ook van harte aan!
 
5/5

Vinod Poenai

We waren al een tijdje bezig met de aankoop van onze nieuwe woning. Na verschillende banken te hebben gesproken, kwamen we uit bij Home Financials. Binnen enkele weken hebben we de offerte kunnen tekenen en kunnen we de sleutels van onze nieuwe woning over twee weken in ontvangst nemen. De adviseur heeft ruimschoots de tijd genomen om verschillende scenario’s te bespreken en veel onduidelijkheden weggenomen mede dankzij de ervaring op de financiële markt. Ook de mogelijkheid om in het weekend, en via whatsapp, een afspraak te maken werkt erg goed. Al met al zijn we zeer tevreden klant.
 
5/5

Arzu Aydogdu

De adviseur is alles wat je zoekt in een hypotheekadviseur. Ze communiceert fijn, legt alles goed uit en heeft veel geduld. Ik kon voor al mijn vragen bij haar terecht. Ze heeft voor mij veel werk uit handen genomen. Ook reageert ze vlot via e-mail en telefoon. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik buiten kantooruren bij haar terecht kon.
 
5/5
Wit-erkendhypotheekadviseur

Erkend Financieel Adviseur

S. Sarikas is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt u extra zekerheid.

  • Specialist in de woningfinanciering
  • Kijkt verder dan uw hypotheek
  • Bewezen deskundig
  • Altijd up-to-date
  • Integer en persoonlijk
  • Creëert overzicht en inzicht
  • Houd zich aan de beroepscode
  • info@homefinancials.nl
  • Schiekade 1A, 3033 BA Rotterdam
  • Tel: + 31 6 21 22 73 73

KvK:  73604275
AFM: 12046213

Openingstijden:

Ma.  9:00 – 18:00
Di
.  9:00 – 18:00
Woe.  9:00 – 18:00
Do.  9:00 – 18:00
Vr.  9:00 – 18:00
Za.  10:00 – 15:00 
Afspraak in de avond
tussen 18:00- 21:00

Copyright © 2019 – Home Financials – Webdesign door Fodefi