“Zeer tevreden”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben zeer tevreden over Home Financials na het eerste gesprek voelde ik gelijk een klik.
De keuze was snel gemaakt voor Home financials!
Binnen 2 dagen was de hypotheek rond en uiteindelijk kon ik een maand eerder dan gepland in de woning!

T. van den Berg

She is professional, patient and responsible”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

She has provided me with a good service. I was on vacation during the entire house and mortgage process. But she helped me a lot. I am satisfied with the results. The mortgage was accepted within 1 week.

M. Xu

Super adviseur!!”

Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn man en ik hebben dankzij de adviseur ons eerste woning gekocht. Ze is super behulpzaam, meedenkend, vriendelijk en professioneel. Ik ga haar zeker aanraden aan mijn familie en vrienden.

Cigdem

Goed bereikbaar en professioneel in haar vak”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Vanaf het moment dat ik een huis wilde kopen heeft de adviseur mij meegenomen in het hele proces.
Stap voor stap heeft ze mij concreet en duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat belangrijk is.
Er wordt naar de persoonlijke voorkeuren geluisterd. Het fijne is dat de zaken vlot worden opgepakt en dat ze korte lijntjes heeft met contactpersonen die in het proces erbij horen.
Ze is altijd bereikbaar en helpt/denkt graag mee.
Bedankt Home Financials!

S. Shawky

We are very happy with Home Financials”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

She worked hard to help us get the mortgage accepted . She was one step ahead and took all the necessary actions to make it happen , even though it was a difficult sitiation.

Very proffesional, she helped us with the translation of the documents, to make sure that we understand all the important information. She was always reachable through phone/email. Thank you!

Maria & Ananidis

“Professioneel meedenkend en persoonlijk betrokken”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht en heb meerdere gesprekken gehad bij verschillende adviseurs. Home Financials heeft ons goed geholpen en vanaf het eerste moment verteld wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. De hypotheek was binnen 2 dagen akkoord, dit is sneller dan we hadden kunnen verwachten.
We raden Home Financials van harte aan!

S. Akdeniz

“Toegangkelijk”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

De adviseur is een zeer flexibele- en toegankelijke financieel adviseur, die erg resultaatgericht is. Hierbij heeft ze volledige controle over de kwaliteit en doet ze er alles aan om alles snel voor je te regelen. Zo heb ik letterlijk binnen 2 dagen akkoord gekregen van de bank voor onze hypotheek. Tegenwoordig is het lastig om met twee werkende (full-time baan) tijd vrij te maken. Hierdoor belde ik haar vaak voor 8.00 uur en na 18.00 uur. Ze stond ons letterlijk 24/7 te woord. Als voor jou, naast goed hypotheek/financieel advies, flexibiliteit, snelheid en toegankelijkheid belangrijk is, dan ben je bij deze adviseur aan het juiste adres.

Mevrouw G. Yilmaz

“Een betere hypotheekadviseur zul je niet vinden!”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Toen ik bedacht een huis te gaan kopen had ik geen enkele kennis over hypotheken en wat er allemaal bij komt kijken. Tot ik de adviseur tegenkwam. Ze kan je alle informatie in Jip en Janneke taal uitleggen, waardoor je precies weet wat je te wachten staat. Verder is ze heel betrokken en persoonlijk, waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Alles wordt uit handen genomen. Het enige wat jij hoeft te doen is een krabbeltje zetten onderaan de pagina en dan heb je zomaar de sleutels van jouw woning in handen. Verder zit ze overal bovenop. Regelt dingen heel snel. Mijn hypotheekaanvraag was binnen 4 werkdagen helemaal afgerond. Echt ongelooflijk! Daarom is de adviseur van Home Financials zeker een aanrader. Het eerste adviesgesprek is vrijblijvend. Echt zeker de moeite waard!!

M. Policzkiewicz

“Al met al zijn we zeer tevreden klant”
Review ⭐⭐⭐⭐⭐

We waren al een tijdje bezig met de aankoop van onze nieuwe woning. Na verschillende banken te hebben gesproken, kwamen we uit bij Home Financials. Binnen enkele weken hebben we de offerte kunnen tekenen en kunnen we de sleutels van onze nieuwe woning over twee weken in ontvangst nemen. De adviseur heeft ruimschoots de tijd genomen om verschillende scenario’s te bespreken en veel onduidelijkheden weggenomen mede dankzij de ervaring op de financiële markt. Ook de mogelijkheid om in het weekend, en via whatsapp, een afspraak te maken werkt erg goed. Al met al zijn we zeer tevreden klant.

V. Poenai